Foto’s

We hebben heel veel mooie beelden van de route vanaf Utrecht via de Pyreneeën naar Lissabon en langs de kust van Portugal en Spanje kunnen maken. Vanaf Gran Canaria zijn we de Atlantische Oceaan overgestoken, zeilend liften we mee naar Brazilië.

In het voor ons nieuwe werelddeel is het Braziliaanse land te groot en mooi om het bij een kleine fotoselectie te houden. Daarom opgedeeld in noord en zuid. Hierna fietsen we de zuidergrens over Uruguay in, dat vele malen kleiner is, maar ook prachtig!

Het avontuur trekt ons vervolgens Argentinië in, waar wij in het noorden de handen uit de mouwen steken op boerderij ‘La Malfatta’ en later dansen wij tango en genieten van de sfeer in de metropool Buenos Aires.

Ook ons vertrek is vastgelegd (door Jan Alles).

2 gedachten over “Foto’s

 1. luiz de castro (lula)

  Sou fã de aventureiros como vcs, pois exige disposição, coragem e muito apetite por conhecimento. Parabéns aos dois! Sou tio da Fernanda Castro, professora de Português na Holanda, filha do meu irmão, casada com Mario. Vou olhar todas as fotos. Continuem com esse espírito!
  luiz de castro

 2. marthe

  Hee dappere dodo’s!
  Mooi foto’s zeg! En wat een reis! Leuk om in de universiteitsbibliotheek toch nog een beetje van jullie avontuur mee te krijgen!
  Zet hem op verder!
  x

Geef een reactie