Hilde & Tos

Reizen is tof. Veel reizen is veel toffer. Daarom zijn wij het ultieme avontuur aangegaan en met zijn tweeën voor onbepaalde tijd op de fiets gestapt. Vanaf het startpunt onder de Domtoren in Utrecht op 12 mei 2011 zijn onze levens en onze kijk op het leven sterk veranderd. Een groot avontuur, ook bij terugkomst in Nederland…

Hilde en Tos, na 47 dagen fietsen

Over Tos Alles

Binnen de muren van de universiteit ‘Kunstmatige Intelligentie’ gestudeerd. Daarbuiten nu de waarde van praktische intelligentie bijgeleerd. De fietsen repareren en onderhouden en daarbij het fietsplezier onderweg delen met anderen.

Over Hilde de Leeuw

Voorkomen is beter dan genezen. In Nederland verpleegkundige geworden. Onderweg richt zij haar aandacht op voeding & beweging in balans met de natuur. Dat houdt mens en aarde in de eerste plaats gelukkig en gezond.

Wat anderen zeggen over ons

“We zullen wel zien” – mama José
“Na twee weken krijg je zere billen en dan kom je terug” – Marleen Dijkhoff
“Maximale positieve saus!” – Jan Willem Kamps
“Als de berg niet naar Hilde fietst, dan fietst Hilde wel naar de berg” – Marte, Suzanne, Yvonne
“En op een gegeven moment ga je dan waterfietsen?!” – Oscar Kocken
“’t Begint wel serious business te worden met die reis van jullie…” – Suzanne de Bock

4 gedachten over “Hilde & Tos

 1. Anne

  Hoi, via flow jullie site leren kennen! wat een fantastische reis… vorig jaar voor het eerst een tiendaagse veilige fietstrip (met zeer veel regen en wind) gedaan en nu op zoek naar een leuk avontuur! Hoe bepalen jullie de route?

  Heel veel plezier met jullie stalen ros en groetjes vanuit Belgie!

 2. Fianne

  Helemaal blij word ik ervan om jullie enthousiasme te lezen. Wat een geweldig avontuur! Hoe bevalt het op de grote oceaan? Ik hoop dat Tos niet meer zo ziek is! Heel veel liefs uit Utrecht en jullie kunnen ontzettend trots op elkaar zijn!

 3. Yvonne

  Ik check net jullie site en na alle scepsis in het begin (ook die omhooggetrokken wenkbrauw van mij) kan nu niemand meer iets anders doen dan te bewonderen hoe jullie je dromen leven en medelijden te hebben vanwege de zere billetjes.
  Jammer dat de waterfiets nu geen optie meer is.
  Heel veel plezier nog met alle mooie kleine en grote momenten op jullie reis. Hulde voor Hilde, morgen gaan we op je proosten!

Geef een reactie