Nieuwsberichten

Op 22 maart verscheen er een blog van Hilde op online magazine Ode. De online en offline wereld, in welke heb je nu werkelijk verbinding?


Op het Forum Mundial da Bicicleta (23-26 feb) in Porto Alegre worden we veelvuldig geïnterviewd. Op het forum wordt besproken hoe Porto Alegre fietsvriendelijker kan worden. Dit is het artikel dat verscheen in de krant Zero Hora.


Tijdens de reis komen we in aanraking met de levens en verhalen van anderen. Op de website BigMamma.net is één van die bijzondere verhalen, geschreven door Hilde, op 6 maart geplaatst. BigMamma is een verzamelsite van projecten door jongeren over de hele wereld, zij kunnen middels dit netwerk met elkaar in contact komen, kennis uitwisselen of een beroep op elkaar doen.


Sint Christophorus is de beschermheilige van de reiziger. Als eerbetoon aan deze heilige verzamelt Michiel van den Brink verhalen van bijzondere fietsavonturen. Dit artikel is een samenvattend verhaal van onze reis.


Op 29 oktober 2011 zijn wij in Inhapi, Brazilië geïnterviewd door Jota Silva van Minuto Sertão. Hieronder is het filmpje van het interview te zien of je kunt het volledige artikel lezen. Er wordt gewerkt aan een Nederlandse vertaling.


Voor de reis werd Hilde geïnterviewd door Flow Magazine, voor de toen nieuw opgezette rubriek ‘Wat ben je aan het doen?’.

Geef een reactie